- -50%
MĒS IESAKĀM:
Cūkgaļas kakla steiki
4 pusdienotājiem būs nepieciešams:
- 0,5 kg cūkgaļas kakla karbonāde;
- 2 sīpolu galviņas;
- 30 g ETNO "Pasaules Virtuve" gaļas marinēšanas garšvielas;
- Sāls pēc garšas.
Gaļu sagriež sērkociņu kastītes lieluma gabaliņos. Sīpoli - gredzenos. Pievieno katlā gaļu, sīpolus un garšvielas un labi samīca ar rokām (sāli vēl nepievieno!). Atstāj uz apmēram pusstundu, regulāri apmaisot steikus. Uzliek uz iesmiem, neatstājot atstarpes starp gaļu, un grilē virs oglēm, apgriežot iesmus. Kad gaļa labi apbrūnējusi, nogriež lielāko gabalu līdz iesmiņam un novērtē, vai gaļa ir izcepusies un tai ir vienmērīga krāsa. Gatavos gabaliņus liek katlā, pievieno sāli, samaisa un atstāj uz desmit minūtēm, apsedzot ar vāku. Ēd ar iecienītākajām piedevām un mērcēm. Labu apetīti!
- Timiāns
- Majorāns
- Kadiķogas
- Smaržīgie pipari
- Melnie pipari
- Lauru lapas
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Nelietot personām, kuras ir jutīgas pret kādu no sastāvdaļām. Ieteicams lietot pēc termiskās apstrādes.
Komentāri
Kopsavilkums
0
(0 Atsauksmes)
Izvēlieties rindu zemāk, lai atlasītu atsauksmes
Šobrīd nav pievienota neviena atsauksme