- -50%
MĒS IESAKĀM:
Cūkgaļas ribiņu zupa
4 pusdienotājiem būs nepieciešams:
- 0,5 kg cūkgaļas ribiņas;
- 200 g zaļie zirnīši (saldēti);
- 100 g zaļās pupiņas;
- 1 sīpola galva;
- 2 burkāni;
- 3 kartupeļi;
- 1 ēdamkarote sviesta vai eļļas cepšanai;
- 2 litri ūdens;
- 2 ēdamkarotes ETNO "Pasaules Virtuvei" zupas garšvielas;
- Sāls pēc garšas;
Ribas sagriež pa pāriem. Sīpolus sagriež pusgredzenos. Vienu burkānu sasmalcina ar rupjo rīvi, otru sagriež gredzenos. Zaļajām pupiņām nogriež galus un sadala 2-3 daļās. Nomizotus kartupeļus sagriež vidējos gabaliņos.
Katlā ar biezu dibenu izkausē sviestu un dažas minūtes apcep ribiņas no visām pusēm. Pievieno sīpolus un apcep apmēram 5 minūtes. Pievieno sarīvētus burkānus, aplej ar ūdeni, uzvāra un pusstundu vāra uz mazas uguns. Pievieno atlikušos burkānus un kartupeļus, un vāra līdz kartupeļi ir gatavi. Pievieno zirņus, zaļās pupiņas, garšvielas, sāli un vāra vēl piecas minūtes. Labu apetīti!
- Pētersīļu lapas
- Selerijas lapas
- Majorāns
- Ingvers
- Smaržīgie pipari
- Melnie pipari
- Lauru lapas
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Nelietot personām, kuras ir jutīgas pret kādu no sastāvdaļām. Ieteicams lietot pēc termiskās apstrādes.
Jums arī varētu patikt
Komentāri
Kopsavilkums
0
(0 Atsauksmes)
Izvēlieties rindu zemāk, lai atlasītu atsauksmes
Šobrīd nav pievienota neviena atsauksme