
Šīm kafijas pupiņām mēs iesakām izmantot:
Atkarībā no izmantotā kafijas automāta, sasmalciniet pupiņas atbilstoši: ļoti smalki samaltas pupiņas: kafijas pagatavošanai turku ibrikā;
smalki samaltas pupiņas: espresso kafijai;
vidēji maltas pupiņas: kafijas pagatavošanai ar AeroPress, filtrēšana, brūvēšana tasītē;
rupji maltas pupiņas: kafijas pagatavošanai ar franču presi.
Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Grauzdēšana: 3/5
Intensitāte: 4/5
Skābums: 2/5
Rūgtums: 1/5
Izcelsmes valstis: Peru, Hondurasa, Uganda.
Reģioni: Peru Čunino reģions, Hondurasas Montecillo reģions un Ugandas Busogas reģions.
Pupiņu veidi: Peru Arabica MCM 1. pakāpe, Hondurasas arabika SHG, Ugandas robusta Nganda.
Saimniecības augstums: Peru 1200-1350 metri, Hondurasa 1200-1600 metri, Uganda 800-1400 metri
- Svars
- 1kg
- Kafijas specialitāte
- Ar kofeīnu
- Novads
- Peru
- Novads
- Uganda
- Novads
- Honduras
- Pupiņu veids
- Arabika un Robusta
Komentāri
Kopsavilkums
0
(0 Atsauksmes)
Izvēlieties rindu zemāk, lai atlasītu atsauksmes
Šobrīd nav pievienota neviena atsauksme