
Šīm kafijas pupiņām iesakām izmantot:
Atkarībā no izmantotās kafijas pagatavošanas ierīces, samaliet pupiņas atbilstoši:
Ļoti smalki maltas pupiņas – kafijas pagatavošanai turku ibrikā
Smalki maltas pupiņas – espresso kafijai
Vidēji maltas pupiņas – kafijas pagatavošanai ar AeroPress, filtrēšanai vai uzlējumiem tasē
Rupji maltas pupiņas – kafijas pagatavošanai ar French Press
Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Grauzdēšana: 3/5
Intensitāte: 4/5
Skābums: 2/5
Rūgtums: 1/5
Izcelsmes valstis: 80% Peru, Hondurasa, 20% Uganda.
Reģioni: Peru Čunino reģions, Hondurasas Montecillo reģions un Ugandas Busogas reģions.
Pupiņu veidi: Peru Arabica MCM 1. pakāpe, Hondurasas arabika SHG, Ugandas robusta Nganda.
Saimniecības augstums: Peru 1200-1350 metri, Hondurasa 1200-1600 metri, Uganda 800-1400 metri
- Svars
- 1kg
- Kafijas specialitāte
- Ar kofeīnu
- Novads
- Honduras
- Novads
- Peru
- Novads
- Uganda
- Pupiņu veids
- Arabika un Robusta
Jums arī varētu patikt
Komentāri
Kopsavilkums
5
(1 Atsauksmes)
Izvēlieties rindu zemāk, lai atlasītu atsauksmes