- Jauns
MĒS IESAKĀM:
Cepta menca
6 pusdienotājiem būs nepieciešams:
- 1 ēdamkarote sviests;
- 6 mencas filejas;
- 1 citrons;
- 3 ēdamkarotes ETNO "Pasaules Virtuve" garšvielas zivju ēdieniem;
- 200 g rīvēta siera;
- 1 ēdamkarote sinepes;
- 100 g krējuma;
- ½ glāze rīvmaize.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Cepamtrauku ieziež ar sviestu un pievieno mencu. Pārkaisa ar zivju garšvielām un sāli, apslaka ar svaigi spiestu citrona sulu. Pārkaisa zivis ar rīvētu sieru.
Sinepes sajauc ar krējumu un vienmērīgi pārlej zivij. Apkaisa ar rīvmaizi un liek cepeškrāsnī. Cep apmēram 30 minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem vai plātsmaizi un salātiem. Labu apetīti!
- Citronzāle
- Laima mizas
- Lauru lapas
- Smaržīgie pipari
- Melnie pipari
- Ingvers
- Asā paprika
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Nelietot personām, kuras ir jutīgas pret kādu no sastāvdaļām. Ieteicams lietot pēc termiskās apstrādes.
Jums arī varētu patikt
Komentāri
Kopsavilkums
0
(0 Atsauksmes)
Izvēlieties rindu zemāk, lai atlasītu atsauksmes
Šobrīd nav pievienota neviena atsauksme