- -50%
MĒS IESAKĀM:
Vienkāršs liellopa gaļas sautējums
4 pusdienotājiem būs nepieciešams:
- 1 kg liellopu gaļas;
- 4 lieli kartupeļi;
- 2 sīpolu galviņas;
- 2 burkāni;
- 0,5 l ūdens;
- 2 ēdamkarote ETNO "Pasaules Virtuve" sautējuma garšvielas;
- Dažas pētersīļu lapiņas;
- Sāls pēc garšas;
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem;
Liellopu gaļu sagriež gabaliņos. Nomizotus kartupeļus un burkānus sagriež diezgan rupji. Sīpolus sagriež gredzenos. Visu kārto kastrolī, beidzot ar augšējo kartupeļu kārtu. Katru kārtu pārkaisa ar garšvielām un sāli. Pielej ūdeni, pārklāj un liek cepeškrāsnī uz divām stundām. Laiku pa laikam pārbauda, vai nav šķidruma noplūdes. Pasniedz bļodiņās, pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Labu apetīti!
- Timiāns
- Piparmētra
- Kaltētas maltas baravikas
- Melnie pipari
- Smaržīgie pipari
- Asā paprika
Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Nelietot personām, kuras ir jutīgas pret kādu no sastāvdaļām. Ieteicams lietot pēc termiskās apstrādes.
Jums arī varētu patikt
Komentāri
Kopsavilkums
0
(0 Atsauksmes)
Izvēlieties rindu zemāk, lai atlasītu atsauksmes
Šobrīd nav pievienota neviena atsauksme