• Jauns

Grauzdētas kafijas pupiņas KAVA96°C, Peru, 900 g

19,99 €

Grauzdētas kafijas pupiņas KAVA96°C, Peru

Vieglas, bet bagātīgas kafijas pupiņas no Peru ar bagātīgu eksotisko garšvielu un žāvētu augļu garšu. Arābijas pupiņu zemais skābums jūsu espreso kafijai radīs bagātīgas kafijas sajūtu, bet jūtamais saldums ļaus katru dienu baudīt unikālu garšu.

900g

Pievienot favorītiem
Jums ir nepieciešams pievienoties

kavos_ikoneles-08.pngkavos_ikoneles-12.png

Atkarībā no kafijas pagatavošanas ierīces, sasmalciniet pupiņas attiecīgi:

Kavos_ikonėles-08.png ļoti smalki samaltas pupiņas: kafijas pagatavošanai turku kanniņā;
smalki samaltas pupiņas: espresso kafija (mokas kanniņai);
vidēji maltas pupiņas: kafijas pagatavošanai ar AeroPress, filtra kafijas kannā, ieliešanai tasītē;
rupji maltas pupiņas: kafijas pagatavošanai ar French Press.

Uzglabāt sausā, vēsā vietā.

Izcelsmes valsts: Peru

Reģions: Satipo province, Čuņinas reģions

Saimniecības augstums: Andu kalni, 1200-1350 metri

Grauzdēšana: 3 no 5

Skābums: 2 no 5

Rūgtums: 1 no 5

Kafijas intensitāte: 4 no 5

Kafijas pupiņas: 100% Arabika Peru HB MCM EP 1. pakāpe

Peru ir pasaulē lielākā sertificētas organiskās kafijas eksportētāja. Valsts ar daudzveidīgām ainavām: no Amazones džungļiem līdz smilšainām pludmalēm, no augstajiem Andu kalniem līdz lielākajiem ezeriem. Tas, protams, ietekmē šeit audzētās kafijas garšu. Kafija tika atvesta uz Peru aptuveni 1700. gadu vidū no kaimiņvalsts Ekvadoras. Astoņdesmito gadu vidū pieprasījums pēc organiskās kafijas pieauga, un kafija no Peru atbilda šīm prasībām. Valsts šobrīd ir pasaulē lielākā sertificētas organiskās kafijas eksportētāja. Peru ieņem 11. vietu kafijas ražošanā un 5. vietu arabikas ražošanā. Lielākā daļa kafijas audzēšanas ir ģimenes uzņēmums, raža tiek novākta tikai ar rokām. Lielākā daļa lauksaimnieku audzē kafijas kokus ēnainos pakalnos, parasti no 1000 līdz 1800 metriem virs jūras līmeņa. Šādā augstumā kafijā uzkrājas vairāk cukuru un skābju. Tas padara kafijas garšu interesantāku un niansētāku.
Kopumā Peru ir 47 provinces, 13 reģioni un 10 departamenti, kas ir piemēroti smaržīgo pupiņu audzēšanai. Pacasmayo kļuva par pirmo un galveno kafijas audzēšanas reģionu Peru, vēlāk ražošana izplatījās uz dienvidiem, Sandia un

Carabaya reģioniem, plantācijas atrodas arī Peru centrā, Čančamaju, Vilokas un Huánuko ielejās. Peru kafijai ir maiga garša ar jūtamu skābumu, kas rada vieglu tekstūru, bet izteikti aromātisku dzērienu. Peru pupiņas bieži izmanto espresso maisījumos. Peru specializējas Arabica ražošanā ar 70% Typica, 20% Caturra un nelielu daļu Bourbon, Pache un Catimo.

Peru HB MCM EP 1 pakāpe — MSM ir Peru kafijas specifikācija, divreiz apstrādāta. Klasifikācija HB (Hard Bean) nozīmē, ka kafijas augšanas augstums ir aptuveni 1200 metri. Delikāti aromātisko kafiju raksturo diezgan maiga un tajā pašā laikā bagātīga riekstu garša ar ziedu nokrāsām. Kafijai gandrīz nav rūgtuma. Espresso ir biezs, ar pikantas karameles garšu. Kafijā ir maz kofeīna, tāpēc dzērienu var baudīt gan no rīta, gan vakarā. Būtībā tā ir salda un aromātiska kafija ar ļoti līdzīgu garšu katru reizi, taču nekad nav garlaicīga. Ja jums patīk pagatavot kafiju filtra kafijas automātā, turku kanniņā vai citā alternatīvā veidā, tīras Peru kafijas pupiņas ir lieliska izvēle.

Svars
900 g
Kafijas specialitāte
Ar kofeīnu
Novads
Peru
Pupiņu veids
Arabika

Komentāri

Kopsavilkums

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Atsauksmes)

Izvēlieties rindu zemāk, lai atlasītu atsauksmes

Jūs nevarat pievienot atsauksmi, jo neesat pierakstījies kā klients.

Pierakstīties / Reģistrēties

Šobrīd nav pievienota neviena atsauksme